Verificare inainte de cumparare indiferent de localitate

Acum poți să verifici mașina pe care doresți indiferent de orașul în care se află prin intermediul rețelei de 120 de service-uri Ad Garage.

Citește mai multe

pleci cu masina in vancata

Pleci cu masina in vacanta ?

Vremea se arata tot mai prietenoasa, temperaturile cresc si cheful de vacanta este direct proportional. Poate cel mai neplacut moment atunci cand esti hotarat sa-ti petreci timpul in concediu alataturi de cei dragi tie, fie ei familia sau prietenii este sa ramai cu masina in pana. Intr-un oras necunoscut, sau si mai rau undeva pe camp si pe autostrada. Motiv pentru care iti oferim un ghid de verificare inainte sa pleci cu masina in vacanta.

Citește mai multe

Modul de functionare al ambreiajului

Modul de functionare al ambreiajului

Ambreiajul este o componenta esentiala in transferul fortei de deplasarea a autoturismului la roata, totodata este o componenta complexa si costisitoare in cazul in care se defecteaza.

Cum ajungi sa cunosti mai bine modul de functionare al ambreiajului?

Citește mai multe

Verificare de primavara in service auto Brasov – Auto Vrom

De ce este important sa faci o vizita in service in aceasta primavara?

Verificare de primavara in service auto Brasov – Auto Vrom. Poate ca dupa pornirile greoaie din aceasta iarna si investitia in anvelopele noi de iarna te gandesti ca masina ta nu mai necesita atentie. Poate ca tocmai ce ai schimbat bateria la masina si ai facut revizia. Te gandesti ca totul trebuie sa fie ok. Exista totusi cateva lucruri pe care expertii in automobile le recomanda la inceputul fiecarui sezon de primavara.
Citește mai multe

Piesele contrafacute si uleiul de contrabanda

Cum sa te feresti de neplaceri atunci cand alegi unde si cu ce sa-ti repari masina.

Piesele contrafacute si uleiul de contrabanda. Pentru ca este duminica si poate unii dintre voi aveti mai mult timp sa va informati si sa mai cititi cate un articol interesant. Am preluat un articol postat zilele trecute de catre cei de la 4tuning care descrie un caz concret de falsuri in comercializarea uleiurilor auto precum si a pieselor auto “ieftine”. Chiar daca pe ambalaj apar marci foarte cunoscute in cutie se ascund rebuturi.
Citește mai multe

Care este cea mai bună anvelopă?

De multe ori auzim întrebările: anvelopele sunt reşapate? Ce producător este acesta? În ce an au fost produse? Întrebările puse de voi sunt corecte, la aceste 3 criterii trebuie să fiţi atenţi când achiziţionaţi anvelope. În ceea ce priveşte mărcile, se creează confuzii tocmai pentru că există foarte multe pe piaţă.

Cu toate acestea există foarte multe mărci de care probabil nu aţi auzit, dar care au preţuri adaptate pentru diferite tipuri de consumatori: mărci medii şi mărci de buget redus pentru cei care vor sa economisească.
Citește mai multe

Primul service auto cu biblioteca din Brasov

cartile pe fata, biblioteca, service auto

Noi suntem primul service auto care iti da la schimb o carte cat timp lasi masina la reparat

Aceasta idee face parte din cadrul proiectului “Cartile pe fata” si vine cu urmatorul slogan: “Daca nu mai pun mana pe volan, macar sa pun mana pe o carte ”.

Mai ales daca esti obisnuit sa te deplasezi cu masina, nu este usor sa te lipsesti de ea. Un service auto independent din Brasov doreste sa ajute clientii sa-si ocupe timpul in scopuri pozitive, oferindu-le o carte la schimb cat timp masina este in revizie sau la reparat.
Citește mai multe

Anvelope vara, ghid schimb anvelope

Scurt istoric

Timp de aproape 6000 de ani omul s-a folosit de beneficiile pe care le-a adus descoperirea rotii, una dintre treptele importante pe scara evolutiva a societatii. Prima aparitie find sub forma de roata a olarului, apoi ca mijloc de transport de la punctul A la punctul B. Forma initiala de disc de lemn a fost transformata in roata cu spite iar apoi in jante de tabla sau aliaj, lucru care a permis deplasarea cu viteze din ce in ce mai mari. Astazi anvelopele ne ajuta sa ne deplasam cu performanta uluitoare si manevrabilitate in orice conditii de trafic.
Citește mai multe