Primul service auto cu biblioteca din Brasov

Noi suntem primul service auto care iti da la schimb o carte cat timp lasi masina la reparat

Aceasta idee face parte din cadrul proiectului “Cartile pe fata” si vine cu urmatorul slogan: “Daca nu mai pun mana pe volan, macar sa pun mana pe o carte ”.

Mai ales daca esti obisnuit sa te deplasezi cu masina, nu este usor sa te lipsesti de ea. Un service auto independent din Brasov doreste sa ajute clientii sa-si ocupe timpul in scopuri pozitive, oferindu-le o carte la schimb cat timp masina este in revizie sau la reparat.

 

cartile pe fata, biblioteca, service auto

 

 

“Sunt de parere ca masina nu este singura care te ajuta sa calatoresti in locuri in care nu ai mai fost, acelasi lucru poate sa il faca o carte, te poarta cu gandul si sufletul in locuri pe care nu ti le-ai mai imaginat niciodata, si mai mult de atat privesc cartea ca pe o masina a timpului” Radulescu Paul

Procedura este foarte simpla, clientul vine in service, spune ce problema are la masina si noi ne ocupa de ea, intre timp poate sa-si aleaga o carte din biblioteca service-ului pe care poate sa o citeasca in timp ce noi lucram la masina. Daca nu se mai poate dezlipi de acea carte poate sa o ia acasa si sa o returneze cand o termina de citit. Ne bucuram cand clientii nostri se intorc in service pentru a lasa si altceva decat bani pentru reparatia masinii.

Aceasta este cea de-a doua initiativa din Brasov a campania “Cartile pe fata”, prima fiind o reducere de 10% pe care libraria Okian o ofera celor care au pe facebook o poza de profil cu un book selfie ca cel din vizualul de mai jos.

 

carti, bookselfie

 

 

Am instalat aceasta biblioteca in service pentru ca am intalnit tot mai multe persoane care afirma ca nu au timp pentru lectura, prin aceasta inititiva noi vrem sa-i ajutam sa-si gaseasca timp pentru citit si sa calatoreasca cu viteza gandului fara niciun cost.

2 comentarii

2014-11-09 at 19:25

A mai scris cineva despe Primul service auto cu biblioteca din Brasov ?

2014-11-11 at 22:44

Interesant articol. Unde as putea afla mai multe despre Primul service auto cu biblioteca
din Brasov ? Multumesc!

Scrie un comentariu

Câmpurile cu * sunt obligatorii