Încărcare

Str. Constantin Gheorghe Nica nr.3 , Brasov

0372 280 817

contact@vrom.ro

Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Luni - Vineri 8:00 - 17:00
Suna La Service 0372 280 817

Reglaj geometrie roti sistem directie 3D la pret avantajos

Reglaj geometrie roti sistem directie 3D la pret avantajos.
Reglaj geometrie roti sistem directie 3D la pret avantajos

Reglaj geometrie roti sistem directie 3D la pret avantajos.

[button type="theme" link="https://vrom.ro/programare-online-reparatie-service-auto-brasov/" rounded="rounded"]Programare reglaj directie[/button]

Programari telefonice: 0372280817 sau email contact@vrom.ro

Noua adresa: Str. Constantin Gheorghe Nica nr. 3 , Brasov.

[button type=”theme” link=”https://goo.gl/maps/5mHENTvK2SGccaJLA” rounded=”rounded”]Link directionare Google Maps pentru noua adresa[/button]

Semne clare ca exista o problema la sistemul de directie

Daca observi in timpul mersului pe un drum drept ca atunci cand eliberezi volanul, masina trage intr-o parte. Acesta este un semn clar ca s-ar putea sa ai probleme cu sistemul de directie. Un alt semnal care indica faptul ca directia masinii tale nu este reglata corect este pozitia incorecta a volanului atunci cand rotile masinii sunt drepte.

Service-ul nostru este dotat cu un aparat foarte performant de reglaj al directiei, marca Ravaglioli. Cu acest aparat se efectueaza reglajul directiei la unele dintre cele mai performante automobile dupa cum puteti observa in filmuletul de prezentare de mai jos:

 

Cand iti recomandam sa verificati directia?

  • Inainte de parcurgerea uni drum mai lung, daca observi ca este mereu nevoie sa ajustezi volanul pentru ca masina sa circule drept.
  • Daca in service s-a intervenit asupra sistemului de directie cu diferite reparatii (inlocuirea bieletei, capului de bara, fuzetei, amortizoarelor, casetei de directie).
  • Daca au existat socuri exagerate asupra rotilor in timpul deplasarii.
  • Daca intr-un viraj volanul revine greu la starea lui initiala chiar si dupa apasarea usoara a acceleratiei la iesirea din viraj.
  • Daca auzi un zgomot ascutit al rotilor la viraje pe stranse.
  • In cazul in care ai observat ca exista o uzura neuniforma a anvelopelor.

De unde apar aceste abateri in geometria rotilor?

Asa cum stim cu totii, drumurile in Romania nu sunt cele mai bune. Astfel, abaterile de la geometria rotilor apar atunci cand soferul urca o bordura sau loveste o groapa cu viteza excesiva. La cel mai mic accident pot sa para abateri ale sistemului de directie.

Importanta reglajului geometriei

Prin acest reglaj se evita uzura prematura a componentelor bune de pe masina. Simultan se elibereaza tensiunile dintre componentele auto de care masina nu are nevoie pentru a circula in conditii normale. Se reduc costurile de intretinere ale autoturismului pe termen lung prin diminuarea uzurii anvelopelor.