Programare diagnoza auto

Programari telefonice: 0372280817 sau email contact@vrom.ro

Noua adresa: Str. Constantin Gheorghe Nica nr. 3 , Brasov.

Link directionare Google Maps pentru noua adresa

Ce inseamna diagnosticare si analiza osciloscop auto completa?

diagnoza-si-tester-auto-brasov2

diagnoza-si-tester-auto-brasov2

Diagnoza si tester auto, unul dintre cele mai complexe subiecte atunci cand vine vorba de reparatia unei masini, tinand cont de faptul ca tehnologia este in permanenta dezvoltare. Masinile sunt dotate cu tot mai multi senzori si elemente electrice. Acestea ofera atat avantaje cat si dezavantaje posesorilor de autoturisme. Automatizarea masinii tale reprezinta un cost suplimentar si necesita echipamente dedicate pentru analiza corecta si reglarea functionalitatii in cazul aparatiei unor defectiuni.

Mai exact este vorba despre mufa de sub bord numita OBD. In general masinile sunt dotate cu o astfel de mufa de diagnoza. Acest conector OBD permite accesul la codurile de eroare prezente pe toate componentele dotate cu martori. De obicei acesti martori se aprind si in bordul masinii si pot avea o multitudine de cauze. Aceste cauze sunt de multe ori explicate in manual de service al masinii, in acest lucru nu este suficient pentru a rezolva problema.

Noi venim in sprijinul tau cu personal certificat si permanent instruit sa rezolve astfel de probleme. Avand acces la o baza de date care contine informatii relevante despre toate marcile de masini. Contact direct cu consilierii de reparatii din intreaga tara prin intermediul platformei pusa la dispozitie de reteaua internationala de service AD GARAGE din care facem parte.

 

Testerele noastere multimarca sunt dotate cu urmatoarele functii:

  • Testare OBD, SAE, ISO, BLINK CODE.
  • Diagnoza echipamente din dotarea autoturismului.
  • Afisarea si stergerea codurilor de eroare.
  • Salvarea informatiei si realizarea de grafice.
  • Salvarea protocoale de diagnoza.
  • Testare actuatori.
  • Testarea de valori reale.

Acestea sunt doar o parte functiile disponibile, dispune de o multitudine de testere multimarca.

Oscilograma:

Atunci cand problemele electrice ale masinii tale par sa nu aiba rezolvare venim in sprijinul tau cu cea mai nou tehnologie de identificare a problemelor electrice. Pentru testare circuitelor in diferite puncte greu accesibile vom folosi osciloscopul. Acesta este cel mai bun mod de a investiga a monitoriza si investiga semnalele de intrare si de iesire de pe fiecare sistem electronic cu care este dotata masina ta. Acest tip de testare avansata necesita pricepere si instruire permanenta, fiind in general foarte putin folosit de service-urile din Romania.

 

diagnoza-si-tester-auto-brasov

diagnoza-si-tester-auto-brasov

Diagnoza si tester auto Brasov

Diagnoza si tester auto Brasov