Polita de asigurare auto in Brasov

Polita de asigurare auto in Brasov. Servicii complete de asigurari De la RCA la asistenta in caz de dauna !

"<yoastmark

Departamentul nostru de asigurari te poate consilia pentru alegerea celei mai bune asigurari pentru tine sau masina ta . De la asigurarea obligatorie (RCA), asigurarea facultativa pentru autoturismul tau care cuprinde riscuri de avarie, furt total, spargeri de elemente vitrate pana la asistenta rutiera premium nationala sau internationala. Experienta in domeniul asigurarilor ne ajuta sa-ti gasim cele mai bune asigurari care ti se potrivesc.

Ce este o asigurare RCA ?

Asigurarea RCA este o asigurare de raspundere civila pentru daune provocate de tine altor participanti la trafic. Este o asigurare obligatorie pentru orice autovehicul care circula pe drumurile publice. Limitele de despagubire pentru asigurarea RCA sunt de 1.220.000 EUR pentru daunele materiale si de 6.070.000 EUR pentru daunele morale. Scapa de grija expirarii politei, noi te anuntam cu cateva zile inainte sa-ti expire polita si iti ofertam o noua polita pentru a putea sa-ti organizezi cheltuielile.

Ce este o asigurare facultativa CASCO?

Asigurarea facultativa CASCO este o asigurare de protectie pentru daune produse de tine propriei masini sau daune produse de autori necunoscuti. Cu asigurarea CASCO esti protejat pentru avarii provocate de ciocniri, loviri, izbiri, zgârieri, caderi de corpuri pe autovehicul, derapari, rasturnari , furt total sau partial dar si pentru avarii provocate de incendiu, trasnet, explozie. Scapa de grija unor cheltuieli suplimentare in cazul producerii unor accidente cu o polita de asigurare CASCO. Cheltuielile in cazul unor accidente vor fi net superioare fata de plata unei asigurari Casco. Si pentru ca stim ca uneori banii sunt o problema care apare în momentul deciziei de a opta pentru asigurarea CASCO, exista posibilitatea de a incheia polita de asigurare si in rate de 4/6/10 sau chiar 12 rate, astfel cumpararea poliței de asigurare facultativa CASCO devine mai accesibilă pentru tine.