Polita de asigurare auto in Brasov

Polita de asigurare auto in Brasov. Servicii complete de asigurari De la RCA la asistenta in caz de dauna !

Polita de asigurare auto in Brasov

Polita de asigurare auto in Brasov

Departamentul nostru de asigurari te poate consilia pentru alegerea celei mai bune asigurari pentru tine sau masina ta . De la asigurarea obligatorie (Rca ) , asigurarea facultativa pentru autoturismul tau care cuprinde riscuri de avarie , furt total , spargeri elemente vitrate pana la asistenta rutiera premium nationala sau internationala . Experienta in domeniul asigurarilor ne ajuta sa-ti gasim cele mai bune asigurari care ti se potrivesc .

Ce este o asigurare RCA ?

Asigurarea Rca este o asigurare de raspundere civila pentru daune provocate de tine altor participanti la trafic . Este o asigurare obligatorie pentru orice autovehicul care circula pe drumurile publice . Limitele de despagubire sunt de 1.220.000 EUR pentru daunele materiale si de 6.070.000 EUR pentru daunele morale. Scapa de grija expirarii politei , noi te anuntam cu cateva zile inainte sa-ti expire polita si iti ofertam o noua polita pentru a putea sa-ti organizezi cheltuielile .

Ce este o asigurare facultativa Casco ?

Asigurarea facultativa Casco este o asigurare de protectie pentru daune produse de tine propriei masini sau daune produse de autori necunoscuti . Cu asigurarea CASCO esti protejat pentru avarii provocate de ciocniri, loviri, izbiri, zgârieri, caderi, caderi de corpuri pe autovehicul, derapari, rasturnari , furt total sau partial dar si pentru avarii provocate de incendiu, trasnet, explozie. Scapa de grija unor cheltuieli suplimentare in cazul producerii unor accidente cu o polita de asigurare Casco . Cheltuielile in cazul unor accidente vor fi net superioare fata de plata unei asigurari Casco . Si pentru ca stim ca uneori banii sunt o problema asigurarea Casco se poate incheia si in rate de 4,6,10 sau chiar 12 si astfel cumpararea politei va fi mai usoara pentru tine.