Schimb ulei cutie automata Brasov

Schimb ulei cutie automata Brasov

Schimb ulei cutie automata Brasov

Schimb ulei cutie automata Brasov

Cutia automată de viteze (transmisia) realizează schimbarea treptelor de viteză fără intervenția șoferului și, de aceea, oferă un confort sporit și o siguranță mai mare.

Cele mai multe cutii automate de viteze au indicatia din imaginea de mai jos:

mitul despre scgimbarea uleiului in cutiile automate de viteza

mitul despre scgimbarea uleiului in cutiile automate de viteza

Acesta recomandare facuta de producator este pentru masinile care nu au depasit 100.000 km si 3 ani de functionare. Dupa acest numar de km a fost depasit, se recomanda schimbarea imediata a uleiului in cutia automata.

De cele mai multe ori utilizatorii de mașini cu cutie automată ajung în service când deja cutia prezintă un comportament inadecvat.

Să nu uităm că transmisia automată este o componentă cu un cost mare de reparație atunci când apar defecțiuni.

Toate studiile din prezent dovedesc faptul că dupa depasirea a 100.000 km o transmisie poate genera probleme dacă intervalul de 60.000 – 90.000 de km pentru schimbul de ulei nu este respectat.

Tot în cadrul studiilor s-a dovedit că este mult mai puțin costisitor să întreții o cutie automată prin respectarea intervalelor de service.

Noi avem o soluție profesională pentru tine, realizată cu aparatură de ultima generație și ulei certificat pentru o gamă largă de mașini.

Programari telefonice: 0372280817 sau email contact@vrom.ro

Noua adresa: Str. Constantin Gheorghe Nica nr. 3 , Brasov.

Link directionare Google Maps pentru noua adresa Programare schimb ulei

Inlocuire ulei cu ATF Professional Line Exchange Machine – Solutia dumneavoastra pentru schimbarea completa a uleiului din cutia de viteze automata!

Modele pentru care aparatul poate inlocui ulei in cutia automata de viteze:

  • Aisin Warner, Getrag, ZF, Borg Warner, Mercedes-Benz, Honda, Jatco, Nissan, Ford, GM, Hyundai, Chrysler în automobile marca: Audi, BMW, Jaguar, Volkswagen, Alfa Romeo, Volvo, GM, Fiat, Ford, Jeep, Chrysler, Saab, Mercedes Benz, Mitsubishi, Suzuki, Toyota, Land Rover, Subaru, Honda, Nissan, Hyundai, Chrysler, PSA.

Tipuri profesionale de ulei disponibile:

  • ATF M 9-Serie,
  • ATF 5/4 HP FLUID,
  • ATF 6HP FLUID,
  • ATF 8HP FLUID (AUDI Q7),
  • ATF T-IV Fluid,
  • ATF T-WS Lifetime