Verifica masina inainte de vanzare-cumparare Brasov

Verifica masina inainte de vanzare-cumparare Brasov

Verifica masina inainte de vanzare-cumparare Brasov

Programare verificare masina inainte de cumparare

Programari telefonice: 0372280817 sau email contact@vrom.ro

Noua adresa: Str. Constantin Gheorghe Nica nr. 3 , Brasov.

Link directionare Google Maps pentru noua adresa

Verificare inainte de cumparare indiferent de localitate, click aici pentru a citi un articol de pe blogul nostru.

 
verificare-inainte-de-cumparare

verificare-inainte-de-cumparare

Verifica masina inainte de vanzare-cumparare Brasov. Importul de masini a crescut considerabila in special in primul trimestru al anului 2017. Motiv pentru ca cumparatori de autoturisme la mana a doua trebuie sa-ti sporeasca atentia atunci cand se decid sa achizitioneze o masina. Piata este plina de masini aratoase, intrebarea care insa se pune este daca aceste masini au fost intr-adevar intretinute sau au fost cosmetizate inainte de vanzare. Dupa cum spune si vestitul proverb: “La pomul laudat nu de duci cu sacul” in acest caz cu sacul de bani.

Atentie la samsarii de masini

Verifica masina inainte de vanzare-cumparare Brasov. De obicei acestia folosesc tot felul de tertipuri de vanzari pentru a induce urgenta de cumparare a posibilului client. Atunci cand vanzatorul aduce in discutie interesul exagerat pentru masina sa. Masina este cu motorul spalat, nu are carte service, si nu se cunoaste un istoric al reparatiilor. Ba chiar de cele mai multe ori a fost a unei babute care nu prea a circulat cu ea. Din conversatia cu vanzatorul (posibil samsar) am putea extrage cateva informatii relevante inca de la inceput, pentru a ne scuti de timpul pierdut si uneori chiar de parcurgearea unui numar mare de km pentru a vizualiza masina. De asemenea atentie si la vanzatorii consacrati de masini, cum ar fi firme foarte cunoscute pentru importul sau vanzarea de masini. Din experienta va recomandam sa urmati exact aceeasi pasi in procesul de cumparare.

 

Ce intrebari sa pui vanzatorului atunci cand cumperi o masina la mana a doua?

  • Care este numarul real de km? Intrebare corelata cu anul de fabricatie al masinii. Ex: o masina din 2004 cu un numar de 120.000 de km ar fi trebuit sa parcurga un numar de 9230 de km/an. Daca masina a fost importata dintr-o tara cu infrastructura mare de autostrazi (germania,austria,olanda) ar trebui sa-ti pui un semn mare de intrebare in legatura cu numarul real de km. In cazul in care masina a stat atat de mult timp, sigur are probleme cu rugina caroseriei.
  • Masina a fost intretinuta in service-uri autorizate chiar si dupa iesirea acesteia din garantie? Are carte de intretinere service? Atentie, cartea trebuie sa fie cea a masinii, cu primele revizii in reprezentanta. Nu o carte facuta de mana pentru a luat ochii cumparatorului. De asemenea reparatiile trebuie sa fie justificate cu facturi.
  • Sunteti dispus sa verificam istoricul masinii dupa seria de sasiu si sa o ducem intr-un service autorizat pentru o verificare generala?

Ce putem sa facem noi pentru tine atunci cand doresti sa cumperi o masina?

  • Verificarea din punct de vedere mecanic a masinii.
  • Verificarea din punct de vedere electronic si electric.
  • Verificarea caroseriei si grosimea vopselei.
  • Verificarea numarului real de km si a posibilelor daune.
  • O estimare de costuri in cazul in care masina necesita reparatii.