Vulcanizare Brasov

Vulcanizare Brasov

Vulcanizare Brasov

Programare schimb anvelope

Programari telefonice: 0372280817 sau email contact@vrom.ro

Noua adresa: Str. Constantin Gheorghe Nica nr. 3 , Brasov.

Link directionare Google Maps pentru noua adresa

Vulcanizare Brasov. Anvelopa reprezinta un element de siguranta a masinii, pentru simplu motiv ca este singurul element al autoturismului care ia contact direct cu solul. Recomandat este ca acest element numit anvelopa sa nu piarda niciodata contactul cu solul, sa amortizeze socurile si sa reziste la temperaturi ridicate. Rolul anvelopei este de asemenea evacuarea apei in momentul rularii pe asfalt umed si cresterea aderentei pe carosabil inghetat, in conditii de iarna. Asfel conducatorul auto se va bucura in siguranta de o calatorie confortabila alaturi de prieteni si familie.

Vulcanizare Brasov si anvelope vara-iarna

Vulcanizare Brasov si anvelope vara-iarna

Vulcanizare Brasov

 • Stocuri de anvelope pentru cele mai uzuale dimensiuni.
 • Multitudine de jante de aluminiu la comanda.
 • Programări online pentru schimbul cauciucurilor de iarnă/vară
 • Magazin online de anvelope (facem şi oferte persoanlizate in functie de dimensiunea dorită)
 • Hotel de anvelope
 • Montare/demontare rapidă a roților de tablă/aliaj (pentru jante intre R13-R24)
 • Echilibrare electronică a roților de tablă/aliaj (pentru jante intre R13-R24)
 • Dejantare/hantare a anvelopelor (pentru jante intre R13-R24)

Vulcanizare Brasov si anvelope vara-iarna. Toate aceste operațiuni sunt realizate cu echipamente profesionale, de către personal foarte bine pregătit.

Inspectați starea anvelopelor și verificați presiunea acestora (inclusiv pentru roata de rezervă) la fiecare 4 saptamani. Dacă suspectați existența vreunei deteroirări, anvelopa trebuie inspectată imediat de către un service profesionist de anvelope.

Ce trebuie sa stii despre anvelopele masinii tale

Pentru ca ne respectam clientii, iar dumneavoastra puteti fi unul dintre ei, va punem la dispozitie toate informatiile necesare.

vulcanizare brasov

vulcanizare brasov

Cele mai importante caracteristici ale anvelopei:

 • Anul de fabricatie:

  Indicat prin ultimele 4 cifre alei numarului DOT din imagine (primele 2 cifre reprezentand saptamana fabricatiei, iar ultimele 2 cifre anul)

 • Marca anvelopei:

  Nu folositi anvelope resapate sau anvelope mai vechi de 4 ani, va puneti atat dumneavoastra viata in pericol cat si pe cea a celorlalti participanti la trafic.

 • Dimensiunea:

  Exemplul din imagine: 215/65R15 (acesta dimensiune trebuie sa fie cea specificata in cartea masinii, sau la modelele mai vechi de autoturisme in talonul masinii)

 • Indicele de incarcare:

  Este un criteriu foarte important atunci cand vine vorba de incarcarea masinii (intrebati specialistii in anvelope ce greutate este suportata de catre anvelopa montata pe masina dumneavoastra)

 • Indicele de viteza:

  Foarte important in special pentru masinile care pot sa depaseasca viteza de 170 km/h. Indicatori T si H sunt cei mai uzuali, reprezentand viteza de 190 km/h respectiv 210 km/h.

 • Profilul anvelopei: iarna (cu indicatia M+S – mud & snow si fulgul de zapada) vara sau allseason (care de asemenea au indicatia M+S)

 • Indicele de aderenta 

  Notat cu indicativ de la litera A pana la G, A reprezentand cea mai buna aderenta.

 • Indicele de consum de combustibil 

  De asemenea notat cu indicativ de la litera A pana la G, A reprezentand cel mai redus consum de combustibil.

 • Indicele TREAD WEAR 

  Urmat de obicei de un numar mai mare de 100, cu cat numarul acesta este mai mare, cu atat anvelopa este mai rezistenta la uzura.

 • Un indice prea putin discutat de catre producatorii de anvelope, dar care impreuna cu indicele TREAD WEAR dovedeste de fapt cat de buna este anvelopa, este indicele TEMPERATURE urmat de litera A, B sau C. Acordarea acestor indicatori se face in urma realizarii celor doua teste standardizare. Primul test la viteza de 160 km/h iar cel de-al doilea la 187 km/h. Daca anvelopa este notata cu indicele A – anvelopa a trecut ambele teste, B – numai cel de-al doilea test, C – niciunul dintre teste. Acest indicator de rulare important arata capacitatea anvelopei de a disipa caldura si de a rula la temperaturi foarte ridicate. Un criteriu decisiv in alegerea anvelopelor de vara.

Dovada ca suntem tot mai bun in ceea ce facem, urmareste evolutia 2015-2016:

Schimb anvelope iarna 2017

Schimb anvelope vara 2016

Schimb anvelope iarna 2015