0372 280 817

contact@vrom.ro

Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Mecanic auto la domiciliu Brasov

Prezentare video
Programare online

  Acest serviciu este valabil numai in municipiul Brasov. Completati formularul de la mijlocul paginii.

  Pentru ca suntem constienti de ceea ce se intampla in intreaga tara si intelegem ca este recomandat sa ramanem in casa in aceasta perioada, ne-am gandit sa venim in sprijinul vostru cu un serviciu de ridicare a masinii direct de la domiciliu. Dorim sa stiti ca suntem aici pentru voi lucrand intr-o echipa restransa, iar impreuna avem puterea de a trece cu bine si peste aceste momente neplacute.

  Colegii nostri din service au luat toate masurile de igiena, poarta manusi si masti, folosesc dezinfectantii atat inainte cat si dupa fiecare interactiune si pastreaza distanta dintre persoane recomandata de autoritati. Pentru cei dintre voi care aveti nevoie de o reparatie a masinii, va recomandam sa o faceti cat inca este posibil.

  Adresa noastra: Str. Constantin Gheorghe Nica nr. 3 , Brasov.

  Link directionare Google Maps catre adresa

  Pentru orice fel de nelamuriri legate de completarea formularului online ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0372280817 sau la adresa de email contact@vrom.ro

  Cum procedati?

  Completati formularul de mai jos si solicitati serviciul de ridicare de la domiciliu:

   Informații de contact

   Detalii despre programare

   Vă rugăm să înțelegeți că este posibil ca data și ora solicitată să nu fie disponibile. Vă vom contacta pentru confirmarea programării

   Cand colegii nostri sosesc la voi, toate documentele vor fi deja completate, tot ce trebuie sa faceti este sa le semnati. Interactiunea voastra cu colegii nostri fiind doar de cateva secunde. Iar pentru maxima precautie documentele pot fi semnate, scanate si transmise prin email.

   In cazul in care aveti nelamuriri in privinta reparatiilor puteti solicitati poze sau piesele uzate.

   Incurajam plata cu cardul, colegii nostri vor avea la dispozitie un POS portabil. Puteti sa faceti plata folosind un link de plata online de pe site-ul nostru, care va fi disponibil in urmatoarele zile.

   Nu ii incurajam pe cei cu semne de boala sau izolati la domiciliu sa apeleze la serviciile noastre. Haideti sa fim responsabili atat pentru viata noastra cat si pentru cea a celor din jurul nostru.

   Echipa Auto Vrom va multumeste pentru atentie, va doreste multa sanatate si o zi excelenta.

   Call Now Button