Încărcare

Str. Constantin Gheorghe Nica nr.3 , Brasov

0372 280 817

contact@vrom.ro

Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Luni - Vineri 8:00 - 17:00
Suna La Service 0372 280 817

Diagnoză și tester auto profesional multimarcă

Semne că este necesară și efectuarea unei operațiuni de diagnoză cu tester auto profesional multimarcă:

Indicat ar fi să apelați la un service auto autorizat pentru diagnoză, atunci când este prezent unul dintre simptomele:

  • Martori luminoși aprinși in bord;
  • Funcționare anormală a motorului;
  • Zgomote diferite;
  • Vibrații în funcționare;
  • Lipsa de putere;
  • Nivel fluctuant al lichidelor (antigel, ulei, lichid de frână);
  • Pornire dificila, lipsă de curent.

Recomandările noastre privind operațiunea de diagnoză auto

În primul rând, vă recomandăm să alegeți un service autorizat și cu atestări pe partea de diagnoză și reparații. Mașinile devin tot mai tehnologizate, astfel este necesară vizita de doua ori pe an la un service auto autorizat.

Cât durează efectuarea procedeului de diagnoză cu ajutorul unui tester auto multimarcă?

Timpul necesar efectuării unei diagnoze este greu de estimat de la intrarea în service a autovehiculului. Practic această operațiune este cea mai importanta din tot procesul de reparație. Exact ca la doctor, diagnosticarea pacientului presupune mai multe teste și analize pentru a stabili exact care este problema, din ce cauza a apărut și cum poate fi rezolvată astfel încât ea să nu se mai repete. De aceea, persoana care efectuează diagnoza (diagnosticianul) se ocupă doar cu acest serviciu și este în continuă pregătire și dezvoltare profesională pentru a putea ține pasul cu noile modele de autovehicule fabricate.

Există cazuri în care diagnoza autovehiculului durează mai mult decât reparația în sine sau are ca rezultat înlocuirea unei piese mult mai ieftine decât prețul serviciului de diagnoză în sine dar acest lucru vă poate scuti de la cheltuirea, per total, a unor sume de bani cu mult mai mari prin înlocuirea de piese la întâmplare pentru a ajunge la cea defectă. În cazul în care nu este cunoscut motivul pentru care piesa respectivă s-a defectat, sunt mari șanse ca ea să se defecteze din nou în scurt timp.

Puteți evita aceste probleme dacă mergeți cu autovehiculul dumneavoastră la un service autorizat. Efectuarea procedeului de diagnoză se execută doar cu ajutorul unui tester auto multimarcă.

Ce este necesar să luam în calcul când vine vorba despre efectuarea diagnozei într-un service auto autorizat?

În primul rând, este bine să urmați sfaturile și recomandările provenite de la service-ul auto în urma diagnozei autovehiculului. Pașii reparației sunt: înlocuirea sau recondiționarea pieselor defecte, rezolvarea cauzelor problemelor principale pentru a evita deteriorarea altor piese. Nu ezitați să vă programați pentru diagnoză și tester auto profesional multimarcă