0372 280 817

contact@vrom.ro

Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Ulei Castrol EDGE 5w30 la cel mai bun pret

Aceasta campanie a luat sfarsit, click aici pentru a accesa noua campanie.

Ulei-castrol-5w30-LL-la-pret-fara-concurenta
Ulei Castrol EDGE 5w30 la cel mai bun pret

Ulei Castrol EDGE 5w30 la cel mai bun pret

Ulei Castrol EDGE 5w30 la cel mai bun pret pentru toate marcile de masini in service Auto Vrom Brasov

[button type=”theme” link=”https://vrom.ro/programare-online-reparatie-service-auto-brasov/” rounded=”rounded”]Programare revizie ulei Castrol[/button]

Programari telefonice: 0744873294 / 0754429720 sau email contact@vrom.ro

Cum profiti de oferta noastra speciala pentru uleiul Castrol EDGE 5w30?

  • Realizeaza orice reparatie in service-ul nostru, iar pentru schimbul de ulei beneficiezi de pretul din oferta + o verificare tehnica gratuita a masinii tale.
  • Exmeplu: 5 litri ulei Castrol EDGE LL Titanium 5w30 (ulei si cu norma pentru filtru de particule) + filtru ulei Mann + manopera + o verificare tehnica a masinii la pretul de  doar 259 lei

Ce inseamna verificarea tehnica GRATUITA la service Auto Vrom Brasov?

  • Sistem franare (placute si discuri)
  • Elemente directie (bielete / capete de bara / bucsi)
  • Starea lichidelor (frana / antigel / servo)
  • Lumini/baterie

*Oferta supusa unor termeni si conditii.

Ce iti recomandam noi sa inlocuiesti in cadrul unei revizii de ulei?

Filtrul de aer: impiedica aspirarea prafului in motor si ajuta la realizarea amestecului de aer combustibil in conditii normale. Patrunderea microparticulelor in motor poate duce la uzura prematura a motorului. Incarcarea hartiei filtrului de aer cu praf sau corpuri straine duce la cresterea consumului si la scaderea randamentului motorului.

Filtrul de combustibil: impierdica patrunderea impuritatilor din combustibil pe traseul si orificiile sistemului de injectie. Patrunderea mizeriei in sistemul de injectie poate aduce costuri mari de reparatie a injectoarelor si pompelor de combustibil.

Filtrul de habitaclu: mentine aerul din masina curat impiedicand emisiilor poluante sa patrunda prin sistemul de ventilatie. Un filtru de habitaclu uzat provoaca un miros neplacut in masina, poate aduce aparitia mucegaiului si a bacteriilor.

Recomandam inlocuirea tuturor filtrelor in cadrul fiecarei revizii de ulei. Pentru reducerea costurilor de reparatie pe termen lung.

Nivelul lichidelor: verificarea lichidelor de frana, racire si servodirectie se supune unei revizii periodice pentru a evita aparitia anumitor defectiuni.

Sistemul de franare: frana reprezinta un element de siguranta, motiv pentru care in cadrul unei revizii se va verifica starea acestuia, gradul de uzur al placutelor sau discurilor si starea conductelor de frana.

Termeni si conditii oferta

  • Pretul din oferta este valabil numai daca revizia de ulei/reparatia masinii dumneavoastra se realizeaza in cadrul service-ului Auto Vrom.
  • Service-ul Auto Vrom nu lucreaza cu piesele clientului.
  • Pretul pentru manopera si filtre difera in functie de marca autoturismului dumneavoastra.
  • Oricare alta verificare/reparatie solicitati dumneavoastra in plus fata de cele prezente in oferta noastra se va taxa suplimentar.
Call Now Button