Piesele contrafacute si uleiul de contrabanda

Piesele contrafacute si uleiul de contrabanda

Cum sa te feresti de neplaceri atunci cand alegi unde si cu ce sa-ti repari masina.

Piesele contrafacute si uleiul de contrabanda. Pentru ca este duminica si poate unii dintre voi aveti mai mult timp sa va informati si sa mai cititi cate un articol interesant. Am preluat un articol postat zilele trecute de catre cei de la 4tuning care descrie un caz concret de falsuri in comercializarea uleiurilor auto precum si a pieselor auto “ieftine”. Chiar daca pe ambalaj apar marci foarte cunoscute in cutie se ascund rebuturi.

Link catre articol: http://bit.ly/2lXUsJF

Poate cu unii dintre voi am purtat deja discutii pe tema asta in urma vizitei la noi in service. Atunci cand ati incercat sa veniti dumneavoastra cu un ulei mai ieftin in service pentru schimbul de ulei. Tot din motiv de economie de bani ati dorit sa aduceti dumneavoastra piesele.

In acel moment noi v-am explicat frumos ca nu va putem oferi garantie pentru lucrarea realizata sau am refuzat lucrarea ceruta de catre dumneavoastra. Acest lucru s-a intamplat din aceleasi motive descris in articolul de mai jos.

Despre piesele contrafacute si uleiul de contrabanda

Despre piesele contrafacute si uleiul de contrabanda

Prin aceasta postare vom incerca sa raspundem scurt si la obiect la 3 intrebari esentiale:

1. De unde diferenta de pret?
R: Furnizorul de piese al retelei AD GARAGE ofera garantat piese de calitate, ba chiar mai mult, ofera garantie internationala pe tot teritoriul Europei. Asta in cazul in care nu solicitati dumneavoastra in service piesele cele mai ieftine. In acest caz va fi oricum vorba despre marci de piese mai putin cunoscute.

2. De ce sa achizitionati piesele direct din service?
R: Pentru ca putem garanta din toate punctele de vedere pentru lucrarea executata. Pe langa acest lucru putem indentifica corect piesele, fapt ce va scuteste de multa bataie de cap si reduce timpul de executie al lucrarilor de reparatie.

3. De ce va recomandam sa lucrati cu reteaua AD GARAGE si implicit cu noi?
R: Este o retea internationala de service-uri cu puncte de lucru in toata Europa, raza mare de acoperire si foarte multa experienta in domeniu. Sloganul retelei este: Mai mult decat simple reparatii pentru masina ta. Credem ca asta spune multe despre valorile si principiile noastre. Evident ca interactiunea clientului cu service-urile AD GARAGE poate sa difere. Ttinand cont de faptul ca reteaua este formata din service-uri individuale, agreate in retea datorita bunei calitatii a serviciilor prestate.

Cateva sfaturi despre cum sa alegeti service-ul in care urmeaza sa va reparati masina.

Primul ar fi, sa va informati inainte de a luat decizia de cumparare a pieselor despre provenienta lor astfel incat sa va fericit de piesele contrafacute si uleiul de contrabanda. Iar inainte de a intra intr-un service despre calitatea serviciilor pe care le presteaza.

Al doilea, sa va ganditi de doua ori inainte de a cumpara piesele de pe internet (magazine online) sau magazine de piese de la coltul strazii aparute peste noapte. Unde nimeni nu va poate garanta provenienta uleiului si a pieselor de schimb. Evident ca exista magazine online si magazine de piese care au dovedit in timp ca pot asigura piese de calitate. Insa primul semnal de alarma este atunci cand diferenta de pret este mare sau nu vi se ofera un document care sa ateste garantia pieselor. Din acest motiv va sugeram sa ca intotdeauna sa ne solicitati o oferta de pret pentru piese si manopera inainte de a lua decizia finala.

Al treilea motiv, sa colaborati cu incredere cu retelele mari de service-uri sau cel putin cu service-uri autorizate RAR. Aceste unitati de service sunt controlate si ofera un minim de garantie pentru clienti. Automat calitatea serviciilor creste atunci cand discutam despre retelele internationale de service-uri cum este AD GARAGE. Acest lucru duce si la cresterea sigurantei dumneavoastra in trafic, asigura o buna functionare a autoturismului care va scuteste de costuri suplimentare pe termen mediu si lung.

Evident ca toate cele specificate mai sus sunt valabile pentru persoanele care tin la siguranta lor si isi trateaza masina ca si cum ar fi personala.

Speram ca postarea noastra sa fie de folos. Asteptam aprecierile si comentariile voastre legate de acest subiect.

0 comentarii

Scrie un comentariu

Câmpurile cu * sunt obligatorii