Care este cea mai bună anvelopă?

De multe ori auzim întrebările: anvelopele sunt reşapate? Ce producător este acesta? În ce an au fost produse? Întrebările puse de voi sunt corecte, la aceste 3 criterii trebuie să fiţi atenţi când achiziţionaţi anvelope. În ceea ce priveşte mărcile, se creează confuzii tocmai pentru că există foarte multe pe piaţă.

Cu toate acestea există foarte multe mărci de care probabil nu aţi auzit, dar care au preţuri adaptate pentru diferite tipuri de consumatori: mărci medii şi mărci de buget redus pentru cei care vor sa economisească.

Am creat o hartă specială pentru voi în aşa fel încât să fie cât mai clar cine produce aceste mărci. Chiar daca se numesc diferit ele sunt submărci ale celor mai puternice branduri de anvelope precum: Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear si Dunlop.

Va aşteptăm cu încredere atât pe magazinul nostru online (dispunem de mult mai multe modele şi dimensiuni de anvelope decât cele disponbilie pe magazin, pentru oferte suplimentare ne puteţi contacta telefonic la 0744873294) cât şi la noi în service unde puteţi alege dintr-o multitudine de modele. Consultanţii noştri vă vor prezenta cea mai bună ofertă dinsponibilă în acel moment.

Programările pentru schimbul de anvelope se pot face accesând următorul link .

dunlop,michelin,bridgestone,continental,goodyear

0 comentarii

Scrie un comentariu

Câmpurile cu * sunt obligatorii